Blogg

Kvinnor i ALLA ÅLDRAR…… Gå för hjärtats skull 2009

För sjunde året i rad arrangerar 1,6 & 2,6 miljonerklubben återigen den så populära promenadaktiviteten Hjärtgåing - för tredje gången i Lidköping!

I år, liksom de senaste åren promenerar vi i september månad i Stockholm, Göteborg, Malmö, Örebro, Västerås, Norrköping, Sundsvall, Uppsala, Ljusdal och Lidköping.


Program för Lidköping den 19 september

Kl 11.00 - 13.00   Besök utställare och framträdanden

Kl. 13.00              Startar promenaden på drygt 4 km

Plats: Parketten och Galejan, Lidköping

Anmälningsavgift/startkort 100 kronor för alla

Startkort med anmälan kan du köpa hos Gloriosa Blomsterdesign, Mellbygatan i och ICA kvantum Hjärtberg i Lidköping

Vi går för hjärtats skull och får en härlig dag i motionens, kunskapens och gemenskapens namn. Representanter från 1,6 milgonerklubben och Föreningen Fruktdrycker kommer att finnas på plats. Vi bjuder till att möta utställare på minimässa. Innan promenaden blir det uppvärmning. Vi kommer också att bjuda på enkel förtäring och dryck för att stärka kroppen. 

Väl mött hälsar vi alla

För information ring Ann-Louise Friberg 0733-83 83 62

information

Publicerad 2009-08-20 18:24:21 under Event | Skriv en kommentar (0)

Nu är det dags för kräftskiva……

Då vill vi påminna dig om - Det Goda Värdskapet - alla dina gäster ska ha något gott i sina glas även de som väljer bort alkoholen. Det är viktigt att du ordnar med bra, passande och goda alkoholfria alternativ till dina gäster. När jag är på fest vill jag ha alkoholfritt, jag känner mig mer bekväm om värdinnan/värden/värdparet tänkt till och ansträngt sig lite extra för min skull. De gånger värdparet lyckats händer det allt som ofta att även andra gäster väljer alternativet före alkoholen.

Här är några tips……

Sommarbål som välkomstdrink, öl passar bäst till skaldjur Alkoholfria Carlsberg.  Ska du bjuda på dessert med choklad eller någon fruktig tårta passar Billabong, är det endast kaffe med avec efter kräftorna kan du göra en Ice Coffee till den som tycker om glass. Som sällskapsdryck finns det många goda alkoholfria drinkar bland våra recept Ananas- och ingefärsdryck tillexempel och fram på natten när det börja bli kallt i luften passar en Varm Sambusus.

Drinkarna hittar du bland våra recept och dryckerna på Systembolagets Alkoholfria hylla.

Lycka till!!

information

Publicerad 2009-08-20 18:16:35 under Allmänt | Skriv en kommentar (0)